0752117570 - Liliana, 0745161721 - Irina  |  Contacteaza-ne  |  Oferte - Vanzari en gros  |  Forum  |  Blog

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  Cum cumpar?

  
  
  
  

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului SuperBebeShop (superbebeshop.ro). SC Alda Clean Service SRL a fost inscrisa sub nr. 22028 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.

Site-ul SuperBebeShop (superbebeshop.ro) este operat de societatea SC Alda Clean Service SRL, cu sediul in Bucuresti sector 4, Str. Ramasagului nr. 1, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/9833/2003.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe SuperBebeShop (superbebeshop.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii SuperBebeShop (superbebeshop.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea SuperBebeShop (superbebeshop.ro) si a tertilor cu care SuperBebeShop (superbebeshop.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe SuperBebeShop (superbebeshop.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.
Operatorul respecta legislatia romana in vigoare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC Alda Clean Service SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: reclama, marketing si publicitate; servicii de comunicatii electronice.

Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea SuperBebeShop (superbebeshop.ro) si a tertilor cu care SuperBebeShop (superbebeshop.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
  •  
    Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Orice persoană are dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct. 
    Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de email contact@superbebeshop.ro sau la sediul societatii. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
     
    Ce informatii colectam

    Operatorul colecteaza informatii direct de la utilizator.
    Atunci cand va faceti un cont, va putem intreba care este numele dvs., care este adresa dvs. de e-mail, numarul dvs. de telefon si va putem cere alte informatii personale.

    Cu cat veti furniza mai multe informatii in mod voluntar, cu atat mai bine va putem personaliza informatiile oferite la viitoarea dvs. vizita. In momentul in care doriti sa finalizati o comanda, veti fi intrebati mai multe detalii legate de persoana fizica sau juridica pe numele careia trebuie sa se faca facturarea produselor cumparate de catre dvs.

    Cum si cand folosim informatiile

    Operatorul foloseste informatia colectata de la dvs. fiind folosita in scopul personalizarii serviciilor oferite dvs. si a verificarii identitatii dvs. Datele sunt acordate pentru cumpararea unui produs, ele vor fi folosite pentru facturare si livrare, in conformitate cu legislatia romana in vigoare. De asemenea, in masura in care ati optat pentru primirea newsletter-ului nostru, vom folosi datele primite de la dvs. pentru corecta personalizare a acestuia si informarea dvs.cu privire la ofertele noastre;
     
    Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar SuperBebeShop (superbebeshop.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

    Cum protejam informatiile colectate de la dvs.
     
    Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi.

    Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Operatorul nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati "log off" / "sign out" din contul dvs. din cadrul serviciilor online oferite de Operator la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in siteurile sau serviciile furnizate de Operator. Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public (in cafenelele internet, spre exemplu).

    In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. insa, va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

     

    Cine are acces la informatiile colectate de la dvs.

    Operatorul nu ofera informatia colectata unor terti.
    Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o data personala despre nici un utilizator individual.
    De notat daca se folosesc servicii externe de monitorizare a traficului (de ex. Google Analytics, Trafic.ro sau a altor servicii (de ex. Newsletter).
    In acelasi timp insa, Operatorul poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritatea competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor Operatorului.
    In situatia folosirii unor servicii de publicitate online externe operatorului, vom putea partaja cu acestia informatii referitoare la tipurile de utilizatori care acceseaza site-ul nostru, pentru a va oferi servicii de publicitate in directa legatura cu interesele dvs. Site-ul nostru nu va transmita in nicio situatie datele dvs personale sau orice element care va putea duce la identificarea dvs.

     

    Mesaje comerciale nesolicitate

    Operatorul se pronunta impotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului. (spam). Va dam posibilitatea sa va abonati si la newsletter-ul nostru cu informatii despre promotiile noastre, prin  introducerea adresei de email in casuta destinata abonarii la newsletter. Va oferim posibilitatea de a va abona la newsletterul nostru si fara a fi un utilizator inregistrat. De asemenea, veti avea posibilitatea sa va desubscrieti in orice moment de la acest newsletter,printr-un link din fiecare email trimis.

     

    Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@superbebeshop.ro